Saturday, May 1, 2010

Cele mai mari 4 greseli in tranzactionarea contractelor futures*


* titlu original: The Four Biggest Mistakes in Futures Trading este o carte scrisa de Jay Kaeppel in care el ne explica cele mai mari greseli in tranzactionarea contractelor futures, si cum poti sa nu cazi in aceasi capcana in care cad mii de traderi.

Jay Kaeppel este directorul diviziei de cercetare a companiei Essex Trading, LTD. A mai scris cateva carti de trading, printre care amintim:
- The Four Biggest Mistakes in Options Trading
- Seasonal Stock Market Trends: The Definite Guide to Calendar-based Stock Market Trading
- The Options Trader's Guide to Probability, Volatility and Timing

Cartea nu este prea lunga, avand doar 115 pagini, care poate fi citita in 2-3 ore. Cartea nu este umpluta de continut irelevant scris doar ca sa aiba mai multe pagini, ci este clara si la obiect. El vorbeste despre cele mai mari 4 greseli in tranzactionarea contractelor futures, care daca e pana acolo, putem sa le aplicam si in tranzactionarea pe piata forex cat si pe bursa de valori. Acestea sunt:
- lipsa unui plan de tranzactionare
- prea multa marja
- tranzactionarea fara a lua in calcul riscul
- lipsa disciplinei

Cartea este recomandata incepatorilor, cat si persoanelor care recunosc ca fac una din cele 4 greseli. Desi s-ar putea scrie cate o carte pentru fiecare din cele 4 greseli, Jay Kaeppel explica clar si la obiect de ce se fac acele greseli si da solutii pentru a nu mai face acele greseli.

Cartea poate fi achizitionata de pe Amazon.com


No comments:

Post a Comment